5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

Pentru a beneficia de toate aceste informatii esentiale despre istoricul masinii, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma AutoDNA.

Va rugam sa fiti informat ca acest internet site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web site-ul Website la nevoile dvs.

Parcul auto din Romania a luat-o la vale si a ramas fara frane. Vechimea medie a autovehiculelor creste in fiecare zi

Este foarte vital să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

Verifica daca cifrele sunt constante sau in crestere treptata si compara-le cu valoarea afisata pe bordul masinii.

AutoDNA oferă servicii de raportare a istoricului vehiculelor rulate din Europa si SUA. Rapoartele includ informaţii din surse precum instituţii naţionale de administrare, instituţii financiare, registre auto centrale, web-site-uri de licitaţii şi vânzări auto.

1. Verificare istoric daune: Raportul analizeaza daca masina a fost implicata in accidente sau alte daune semnificative. Aceasta iti ofera o perspectiva asupra starii generale a vehiculului si te ajuta sa eviti masinile cu istoricul defectuos.

Cum să verifici istoricul unei mașini folosind seria VIN? Atunci când căutați să cumpărați o mașină, verificarea istoricului acesteia este esențială pentru a evita orice costuri neașteptate și aici pentru a asigura o experiență de conducere sigură și fiabilă. Din

Secțiunea Istoricul vehiculului permite identificarea speedyă și eficientă a potențialelor probleme și riscuri legate de un vehicul next-hand.

In in addition, ultimele sapte cifre pot fi identificatorul unic al vehiculului, care experience ca fiecare masina sa fie diferita de celelalte.

Dupa ce te-ai autentificat in aplicatie, cauta sectiunea dedicata verificarii istoricului km. Aici, vei avea posibilitatea sa introduci numarul de inmatriculare al masinii pe treatment doresti sa o cumperi.

four. Gradul de poluare al vehiculului: Acest element este critical in Exclusive pentru cei interesati de impactul ecologic. Raportul furnizeaza informatii despre gradul de poluare al masinii, ajutandu-te sa iei in considerare factorul de mediu in alegerea ta.

Este critical sa mentionez ca verificarea istoricului in aplicatia RAR este un serviciu gratuit, iar datele consultate vor fi trimise catre aceeasi adresa de email cu treatment te-ai autentificat in aplicatie. Daca doresti explicatii detaliate, exista si un raport contra Price.

Istoric daune partiale si istoric daune totale Este cel mai simplu (si ieftin) sa cumperi vehicule accidentate si grav avariate. Cele mai multe dintre ele sunt importate din Germania si Tarile de Jos, dar numarul de vehiculelor grav avariate aduse in Romania creste, ca si numarul de vehicule inmatriculate in Romania. Deoarece vehiculele grav avariate sunt o modalitate usoara de a confront bani, acestea sunt populare printre dealerii profesionisti de masini next-hand. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa verificati daca autoDNA prezinta orice informatie cu privire la daune atunci cand introduceți seria de sasiu a vehiculului pe treatment doriti sa-l cumparați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *